Nieuwe compagnie 9
9605 PX Hoogezand
Vragen?
0598 - 32 08 88

Container huren

In deze plaatsen verhuurt Nico Transport containers

Container huren Delfzijl

Een container huren in Delfzijl. Een vestingstad dichtbij, gelegen tussen Dollard en Wad, waar je niet alleen voor het funshoppen naar toe gaat, maar ook op de dijk, aan het strand, onder de poort en in de haven de eeuwenoude relatie met het water proeft, beleeft en ontdekt. Een stad vol met avontuurlijke verhalen voor wie er oog voor heeft. Maar ook een stad waar de eeuwenoude band met het water nog sterker zichtbaar wordt. Ook als u op zoek bent naar een container in Delfzijl kunt u bij NICO Transport terecht. Wij leveren aan particulieren en aan bedrijven. Gaat u verbouwen of uw tuin renoveren? Bij NICO Transport kunt u eenvoudig online een container huren. Of het nu gaat om groenafval of puin, voor iedere vorm van afval kunt u bij ons een container huren. Op werkdagen voor 15:00 uur een container huren, is morgen al geleverd.

Een container huren inclusief plaatsen en halen in Delfzijl

Inderdaad ook in Delfzijl (Ze heeft de belangrijkste haven van Noord-Nederland) Leveren wij zowel containers als ook big bags. Tevens leveren wij ook diverse producten zoals; zand, teelaarde, compost en diverse soorten grind en mijnsteen.

Een container huren voor particulieren en bedrijven in Delfzijl

Een aantal voordelen op een rijtje: -Inclusief 4 weken huur -Bestellen zonder account -Makkelijk betalen met iDEAL -Mobiel pinnen bij plaatsing -Inclusief plaatsen en ophalen

Contact over het huren van een container in Delfzijl

Voor het huren van container als particulier of voor uw bedrijf kunt u kiezen uit diverse maten containers. Bent u in een andere plaats op zoek naar een container of big bag? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? De adviseurs van Nico Transport helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing qua containers. Wilt u weten welke container het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 0598 - 32 08 88 of stuur een e-mail naar . Nico Transport heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor het huren van een container in Delfzijl.

Nico Transport BV

 

  • KVK
    01148863
  • BTW
    NL820645941.B.01
  • NIWO
    GR513365VIHB
Copyright © 2018 Nico Transport. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau