Nieuwe compagnie 9
9605 PX Hoogezand
Vragen?
0598 - 32 08 88

Materieel

Nico Transport beschikt over diverse machines en containers voor verhuur en heeft een groot wagenpark met voor elke klus een geschikte auto. Hieronder treft u een overzicht van het beschikbare materieel.

Auto's

Freeswerk

Voor verschillende aannemers transporteren wij freesasfalt (teerhouden en schoon) naar asfaltmolens en erkende recyclingbedrijven. Tevens kunnen wij het vrijgekomen asfalt innemen op onze eigen recycling te Hoogezand. Hierdoor kunnen wij tegen zeer gunstige tarieven afvoeren.

Asfalteren

Voor verschillende aannemers transporteren wij warm asfalt naar grote en kleine projecten. Voor het vervoer van warm asfalt beschikken wij over kleine kippers (8x4, 8x8 en 10x8) maar ook over kippertrailers. Allen zijn geisoleerd.

Hotbox

Voor een vaste aannemer transporteren wij ook warm asfalt met een hotbox. Deze hotbox kan op onze autokranen en kan daardoor zelfstandig een wals meenemen en laden en lossen. Door de opvouwbare kraan achter de cabine heeft hij ook altijd zijn knijpbak bij zich.

Saneringen

Door saneringsbedrijven worden wij regelmatig ingehuurd voor het transporten van vervuilde grond, dit kunnen diverse vervuilende soorten grond zijn maar ook asbest kunnen wij op de juiste manier vervoeren.

Doordat wij jaarlijks onze auto’s en overdrukunits laten keuren, maar ook alle chauffeurs en machinisten zijn hierdoor specialisten in saneringswerk.

Sloopwerken

In opdracht van diverse sloopbedrijven voeren wij (grof) puin af naar recyclingmaatschappijen. Hierbij kunt u denken aan sloopwerk van kunstwerken, gebouwen maar ook de kleinere sloopwerken in huis.

DIVERSE LEVERANTIES VAN GRANULAAT EN ZAND

Voor diverse opdrachtgevers leveren wij diverse soorten granulaat (hydraulisch, gemengd, beton en asfaltgranulaat).

En diverse soorten zand zoals vulzand, straatzand, woudzand, metselzand, drainagezand, tankenaanvulzand, m3c zand. M3d zand voor sportvelden. Ook leveren wij zand voor in paardrijbakken en bij maneges.

Kippertrailer 33m3

Geisoleerd, met kleppen stalen trailer waardoor deze multifunctioneel ingezet kan worden. Grof puin, asfalt, menggranulaat, grond etc.

10x8 kipper

Geisoleerd, geschikt voor warm asfalt, menggranulaat doordat deze auto meerdere assen aangedreven is is bijna elk terrein toegankelijk.

8x8 tridem kipper

Geisoleerd, geschikt voor warm asfalt, menggranulaat doordat deze auto op alle assen aangedreven is is bijna elk terrein toegankelijk.

Autokranen

Geschikt voor 12m3, 20m3, 30m3 en 40m3 containers voorzien van 16,6 meter kraan waardoor zelf laden tot de mogelijkheden behoort.

Portaalauto

Geschikt voor 3m3, 6m3, 9m3 en 10m3 gesloten containers. Met deze auto bezorgen wij zogenaamde "bouwbakkies" op alle lokaties zowel overheid bedrijf en prarticulier! Doordat wij beschikken over aanhangers achter deze portaalauto's kunnen wij 3 volle containers tegelijk afvoeren.

Containerauto haakarm

Geschikt voor 12m3, 20m3, 30m3 en 40m3 containers. deze type auto hebben wij in standaard 8x4 en een ws uitoering.

Volume transport

Onze 60m3 aluminium trailers zijn lichtgewicht, hebben meesturende assen en uitgerust met een weegsysteem. Achterin hebben wij geen deuren maar een vloeistofdichte ahterklep, uitermate geschikt voor fijne of vloeibare producten zoals bijvoorbeeld slib (tevens kunnen we er slingerschotten inbouwen)

Agrarisch transport

Onze 60m3 aluminium trailers zijn lichtgewicht en uitgerust met meesturende achteras, tevens kan de chauffeur het gewicht aflezen aan de hand van een weegsysteem aan boord. Wij zijn onderandere actief in het transport van suikerbieten.

Bakwagen met autolaadkraan

Om onze dienstenpakket breder te maken beschikken wij over een bakwagen met 33 tons kraan. Hierdoor kunnen wij voor onze opdrachtgevers diverse objecten vervoeren. Bijvoorbeeld magazijncontainers, directieketen, heftrucks, bouwmaterialen, kleine machines rijplaten draglineschotten etc etc. maar ook op bouwplaatsen te denken aan het overeindzetten van lichtmasten, het op hoogte brengen van diverse materialen. informeer gerust naar de mogelijkheden.

Machines

Shovel

Nico Transport heeft diverse shovels beschikbaar voor gebruik in de wegenbouw.

Mobiele kraan

Nico Transport heeft een mobiele kraan voor u beschikbaar voor diverse werkzaamheden.

Trommelzeef

Met onze mobiele trommelzeven kunnen wij op lokatie materiaal zeven op verschillende fracties.

Rupskraan 21 ton

Nico Transport beschikt over een zeer krachtige en compacte 21 tons rupskraan.

Sterrenzeef

Om materialen te scheiden op basis van afmetingen kunnen wij u van dienst zijn met onze sterrenzeven. Met de Backers sterrenzeef kunnen wij op drie verschillende fracties afzeven. Veelal passen wij deze machine toe voor het uitzeven van groensnippers maar ook voor het uitzeven van compost, grond en soort gelijke materialen.

Nico Transport BV

 

  • KVK
    01148863
  • BTW
    NL820645941.B.01
  • NIWO
    GR513365VIHB
Copyright © 2018 Nico Transport. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau